anwb  acsi  recron vvv   100procent    echtAchterhoek    wifi 

Bezichtigen

Klompenmakerij bezichtigen?

Dat kan. Maar.....dagelijks komen er mensen bij ons bedrijf met de vraag of zij de klompenmakerij mogen bekijken. Daar er in de werkplaats gewoon wordt gewerkt is het bezichtigen van de klompenmakerij slechts onder voorbehoud mogelijk.

KlompenTenHagen009KlompenTenHagen010

Groepen. 

Indien u de klompenmakerij in groepsverband wilt bezichtigen kan dat uitsluitend op afspraak. Neem contact met ons op voor een planning. De maximale grote van de groep is ca 25 personen. Komt u met meer dan 25 personen dan wordt de groep gesplitst. De duur van een rondleiding is ca. 45 tot 60 minuten. (Afhankelijk van de groep en het aantal vragen wat wij krijgen).  

Kosten

De kosten van de rondleiding bedragen per groep € 10,00 + € 2,00 per persoon.
Individuele bezichtigingen € 3,00 per persoon.

Toezicht 

In de klompenmakerij bevinden zich machines en gereedschappen die, wanneer men de werking ervan niet kent een gevaar kunnen vormen. Bezichtigingen en rondleidingen vinden dan ook alleen onder toezicht van de klompenmaker plaats. Hij geeft daarbij tekst en uitleg. Ook kunnen zij uw vragen beantwoorden en een demonstratie verzorgen. Kinderen beneden de leeftijd van 15 jaar hebben alleen onder begeleiding van een ouder/begeleider toegang. 

Huisverkoop

Vanuit onze klompenmakerij verkopen wij onze producten ook rechtstreeks aan bezoekers/klanten. U vindt er o.a. div. soorten draagklompen, standaardklompen, souvenirs, golfklompen.
Onze kwaliteitsnormen liggen zeer hoog. Afgekeurde klompen worden door ons zelfs niet als B-kwaliteit verkocht. Wel zijn deze klompen bijv. nog geschikt als bloempot.

KlompenTenHagen012

 

 

Camping & Klompenmakerij Ten Hagen

Waliënsestraat 139 a
7103 EA Winterswijk
T: +31 (0) 543 531 503
E: stuur ons een e-mail...
KvK 08065106

U bereikt ons over een stuk zandweg, de 2e camping aan de rechterkant.